Ортодонтия без брекети с Myobrace

От 2016 г ."Дента плюс " е първата и единствена сертифицирана клиника в България за работа със системата трейнери на Myobrace™.

Докторите и асистентите на Дента плюс са преминали многократни обучения в тренировъчните центрове на Myofunctional research Холандия и САЩ. Имат достъп до Myobrce Activities App и го предоставят на пациентите . Имат достатъчно опит в лечението със Мyobrace Trainer Sistem ™ както и доказани резултати които може да видите по-надолу.

Как работи трейнер Системата Myobrace?

Трейнер системата включва серия от трейнери /силиконови шини / и упражнения за дъвкателната и говорната мускулатура както и обучение по правилно хранене.

Трейнерите активно подреждат зъбите и позиционират челюстите като :

  • учат езика да стои на правилното място в горната челюст
  • асистират и коригират погрешните модели на преглъщане които водят до струпване на зъбите
  •  Научават пациента да диша през носа което е изключително важно за развитието на лицето , общото здраве и благополучие на децата.

 

 

 

Майобрейс Трейнер Системата е така моделирана че да упражнява много леки сили върху кривите зъби - носенето на Myobrace™ изправя предните зъби ,разширява зъбната дъга .Всичко това подобрява развитието на лицето като същевременно отстранява вредното влияние на грешните навици върху растежа на вашето дете.

За кого е подходяща Myobrace™ системата?

 

Myobrace™ за деца

 

ортодонтски деформации при деца

 

Myobrace системата е подходяща за широк спектър ортодонтски проблеми е приложима при всички възрасти .Лечението е най - ефективно и бързо при деца от 3 до 18 години но Оптималната възраст е от 5 до 15 години поради съдействието на пациентите

 

 

 

 Myobrace™ за възрастни

 

ордодонтски деформации при възрастни

 

 

Много възрастни имат неправилно подредени зъби и биха провели ортодонтско лечение.

Болшинството от тези пациенти обаче не искат да носят брекети .

Повече от 20 години Myofunctional research /MRC/ е разработва Трейнери за подобряване подреждането на зъбите и развитието на лицето при деца използвайки миофункционални ортодонтски техники.

Като отговор на увеличаващото се търсене беше създадена новата система MYOBRACE™ ЗА ВЪЗРАСТНИ .Тя е моделирана така че да коригира ортодонтските проблеми като участва в лечението на миофункционалните причини и едновременно подрежда зъбите .

Лечението на ортодонтските аномалии при възрастни изисква активното участие на пациента , ежемесечни посещения в клиниката и търпение относно резултатаите, които се виждат обикновено след 8-мия месец дори година . Като допълнение се правят упражнения за говорните и дъвкателните мускули от 2 до 5 мин на ден.

как работи .

Шината е направена в идеалната форма на зъбната дъга за да асистира естественото и развитие като упражнява леки сили върху предните зъби .

Издадените бутони към устните релаксират хиперактивната околоустна мускулатура и подпомагат подреждането на долните предни зъби .

Допълнението на небцето тренира правилната позиция на езика който от своя страна индиректно разширява горно-челюстната дъга

Всички Майобрейс Трейнери трябва да се носят 1-час дневно плюс цяла нощ докато спите .

 

 

 доказани резултати

Случай 1

Момче на 10 години с дълбока захапка, устно дишане и неправилно преглъщане . След година и половина родителите са много доволни от разултата. Ние също.

 

 

Лечение с трейнер системата Myobrace™ - резултат след година и половина
Лечение с трейнер системата Myobrace™ - резултат след година и половина

 

 

Случай 2

 

Момиче на 13 години . Потърси ни след като беше направила консултация с ортодонт предложил и брекети . Каза че не иска да изглежда като крокодил две години. Беше толкова амбицирана че си подреди сама зъбите като носеше шината по 4 часа на ден плюс нощта само за 6 месеца

 

 

 

 

резултат от лечението с Myobrace™ само след 6 месеца
 
 
 
 
 
 

Случай 3

 

Супер - кооперативна и изпълнителна пациентка на 14 години . Тя и родителите знаеха много добре какво са брекети защото нейния брат беше минал през това и резултатът не го удовлетворяваше . Веднага прегърнаха с радост идеята за Myobrace защото сами търсеха друга възможност за изправяне на зъбите . Много скоро след започването на лечението с Myobrace приятелките и веднага и казаха : "Знаеш ли зъбите ти наистина се изправят ".

 

 

резултат от лечението с Myobrace™ само след 7 месеца
 
 

Случай 4

 

Момиче на 9 години със СД . Родителите и бяха провели доста консултации със редица столични ортдонти и нито един от тях не беше поискал да започне лечение с нея заради състоянието Синдром на Даун . Отне ни време да спечелим доверието и но добрите резултати си заслужават усилията . Продължаваме със Myobrace и Tolk-tools терапията . Зъбите вече са си на мястото челюстта също остава асистенция на растежа и поникването и съвсем малки корекции на завъртяните зъби .

 

 

Момиче на 9 години със СД . Родителите и бяха провели доста консултации със редица столични ортдонти и нито един от тях не беше поискал да започне лечение с нея заради състоянието Синдром на Даун . Отне ни време да спечелим доверието  и но добрите  резултати си заслужават усилията . Продължаваме със Myobrace и Tolk-tools терапията . Зъбите вече са си на мястото челюстта също остава асистенция на растежа и поникването  и съвсем малки корекции на завъртяните зъби .

Случай 5

 

Момиче със Синдром на Даун на 11 години . Изключителна пациентка . Дава всичко от себе си за да е красива. Но подреждането на зъбите помага и за правилното хранене и за говора . Резултата е много добър . Лечението продължава.

 

 

 

 

 

Резултат от лечението с Myobrace на дете със синдром на Даун

 

  

Случай 6

 

Дете на 7 години . Дойде в точното време и за две седмици зъбите и си отидоха на мястото . Много е лесно, когато просто асистираме растежа и поникването на зъбите .Всичко става с лекота

 

 

 

Дете на 7 години . Дойде в точното време и за две седмици зъбите и си отидоха на мястото . Много е лесно когато просто асистираме растежа и поникването на зъбите .Всичко става с лекота

 

 

Случай 7

 

Дете на 10 и половина години. Сериозен случай на дълбока захапка.Само след 6 месеца резултатът е налице.

 

 

 

лечение на дълбока захапка с Myobrace