Image is not available

Клиниката, в която се чувствате у дома си!

Arrow
Arrow
Slider

Петер ХалдеропСлед дипломирането си като логопед в Университета за приложни науки в Лайден (Нидерландия) Петър Хелдероп открива първата си практика през 1989 г. От 1991 г. нататък той отваря осем други практики, две от които са в стоматологични практики. По този начин той създава близък контакт със стоматолозите , работи с пациентите на тези клиники и като резултат - само ползи за всички.

Придобива международна следдипломна квалификация по орофациална- миофункционална, гласова, заекваща, говорна и езикова теория. Днес той все още прекарва по-голямата част от времето си работейки като логопед.

Повече от 25 години Петър изнася лекции за орално-фациална-мио-функционална терапия и води курсове за напреднали.

 

Що се касае относно връзката му със логопедията и стоматологията, той е участвал в много работни групи като, Работна група по миофункционална терапия в Германия и е бил заместник-председател на Холандската асоциация по логопедия и фониатрия (NVLF) (2002 до 2012).

Питър Хелдероп е допринесъл за разработването на насоките за педиатрична стоматология на Холандската дентална асоциация (NMT) и е (гост) лектор по курса по детска дентална медицина в Академичния център по дентална медицина в Амстердам (ACTA).

 

Неговaта биография

https://www.omft.nl/cv-peter/

повече за обученията които провежда

https://www.omft.nl/cursussen/

негови побликации и статии

https://www.omft.nl/publicaties/