Алайнер Системата се използва за лечение на криви зъби от 1998 г. Първоначално методът е разработен от Американска компания, която прави революция в ортодонтията. Оттогава досега, повече от 6 милиона пациенти по целия свят са успешно лекувани с алайнери. Биомеханичният подход е подобен на този при брекетите. Вместо телчета и скоби обаче, формата на алайнера създава необходимия натиск за преместване на зъбите. По този начин зъбите постепенно се придвижват до желаната позиция.

 

 

Методът на лечение е придобил популярност в цял свят и, разбира се, се използва успешно и в България. Със системата MODERN CLEAR ние предлагаме метод за лечение на световно ниво с изключително качество "Made in Germany":

 

   

• Безопасна

 

• Подходяща за различни малоклузии

 

• Планиране и производство в Германия

 

• Лесна за използване

 

Modern-както подсказва името, означава че системата се оптимизира непрекъснато, за да подсигури лечение, основано на най-новите научни познания и технически възможности.

Тези, които ценят качеството, ще направят правилен избор с MODERN CLEAR.

 

Алайнери вместо брекети


Предимствата на лечението с алайнери в сравнение с традиционното лечение с брекети са очевидни:

 

 Алайнерите почти не се виждат и позволяват дискретно лечение. Колеги в работата, клиенти, съученици - никой няма да забележи нищо. Освен ако не им кажете. 

 

 

Алайнерите са подвижни, могат лесно да бъдат свалени преди хранене и миене на зъбите. Няма ограничения в избора на храна или в ежедневната грижа за зъбите. 

 

 

Лечението с Алайнерите често е значително по-кратко като време в сравнение с брекетите. Прецизното планиране и производство с помощта на 3D симулация позволява по-бързо постигане на целите.

 

                                                       

 

 Модерна, Медицински безопасна и щадяща система


  Необвързваща 3D прогноза


Още при първата консултация могат да бъдат взети отпечатъци от зъбите ви и Изпратени в Германия В MODERN CLEAR. Там ще бъде създаден вашия индивидуален 3D план за лечение въз основа на данни от моделите, вашите индивидуални желания както и препоръките на вашия лекар. При следващото посещение при стоматолога вие можете да видите 3D симулацията на зъбите си, която визуализира хода на планираното лечение от началната до крайната позиция.


MODERN CLEAR показва как ще изглеждат зъбите ви в края на лечението, още преди да сте започнали.


Едва след като сте доволни от очаквания краен резултат, давате съгласието си за лечение с алайнерите на MODERN CLEAR.


 Лесен метод на лечение


Алайнерите на MODERN CLEAR са специално индивидуално изработени.Възможно е отделно лечение само на горна или само на долна зъбна дъга, както и на двете дъги едновременно. В началото на лечението ще получите от вашия лекар комплект от алайнери. Те са номерирани и се носят последователно, един след друг. На всеки две седмици ще сменяте със следващия. Всеки алайнер упражнява лек натиск върху зъбите и ги премества малко по малко в желаната позиция.


Ще трябва да носите алайнерите през целия ден. Алайнерът се сваля само при хранене и миене на зъбите.


 Индивидуална продължителност на терапията


Продължителността на лечението е различна за всеки пациент, тъй като зависи от сложността на неправилното разположение на зъбите и от степента на необходимите движения за местене на зъбите. Средно лечението с подравнители MODERN CLEAR отнема около 6 месеца.


 Завършване на лечението


След приключване на лечението е необходимо да носите стабилизиращ алайнер за няколко часа на ден (или през нощта), за да се запази трайно новата ви усмивка. Този стабилизиращ алайнер е част от стандарта за лечение на MODERN CLEAR и е включен автоматично като последен алайнер във вашия комплект.


Като алтернатива, може да бъде прикрепен и постоянен ретейнер към вътрешната страна на предните ви зъби. При този вид стабилизация зъбите ви са здраво фиксирани с помощта на тел, индивидуално адаптирана към формата на зъбите ви, така че не е необходимо да носите ретейнър алайнер през нощта. Постоянният ретейнър не се вижда отвън.

 

 

 

 1-ви случай
 2-ри случай
 3-ти случай
     
преди
преди
преди
     
След
лечението
След
лечението
След
лечението
      

 

 

 

Arrow
Arrow
Slider